Je leert het meest van diegene die je bloedirritant vindt

“Wil jij financieel onafhankelijk worden? Volg dan nu mijn “gratis” webinar en ik deel met jou DE 10 stappen die nodig zijn om dat te bereiken!”
Dit soort berichten kom ik dagelijks online tegen. Wuivende palmbomen, dikke auto’s. Het beeld van succesvolle mensen en dat gunnen ze jou ook😀. Op een enkeling na, niet authentiek, alleen marketing gedreven. Vaak is die dikke auto niet eens van diegene en die wuivende palmbomen een mooi shot op vakantie. Eerlijk is eerlijk. Knap gedaan en als het vervolgens lukt om mensen voor je cursus te strikken en je verdient daarmee je inkomen.. wie ben ik om te zeggen dat dat niet mag.
Mij irriteert het mateloos en toch kan ik er veel van leren. Just do it! Alleen dan wel anders, op mijn eigen No-Nonsense wijze zonder poespas en mooie praatjes.
Mijn eerste online e-learning “Versterk je aangeboren talenten” is daarom nu eindelijk in ontwikkeling. Daarin leren deelnemers ook dat je het meest kunt leren van diegene die je bloedirritant vind.
Met een pilotgroep van 20 deelnemers ga ik starten. Na de pilotfase hoop ik hem snel beschikbaar te kunnen stellen. Niet gratis of met een enorme korting. Gewoon voor een redelijk bedrag, bereikbaar voor een brede doelgroep. Wat je ziet is wat je krijgt.