Jij

Ik denk dat iedereen wel een coach kan gebruiken. Gewoon om eens tegenaan te praten en jezelf weer op scherp te zetten. Zodat je gaat of blijft doen wat je wil doen. En wees eerlijk dat kan verrekte lastig zijn. Want vaak heb je ook nog andere mensen waar je rekening mee wil houden, of je voelt je erg verantwoordelijk voor je omgeving en cijfert jezelf daarom maar weg. 1 tip krijg je nu al: Doe jezelf niet tekort. Je leeft maar 1 keer! Tenminste…. Dat schijnt zo te zijn.

Waarmee kan ik je helpen?
Bij het in beeld brengen van je aangeboren talenten, kwaliteiten en ontwikkelpunten die daarbij horen, het vergroten van je zelfvertrouwen of helpen bij het maken van loopbaankeuzes. Nu vraag je je misschien af: “wat is jouw methodiek dan?” Goeie vraag…..die heb ik niet. Ik geloof er niet in dat je iedereen in een standaard hokje kunt duwen en op die manier kunt helpen. Ik heb wel een manier waarop ik werk. Die begint met luisteren zonder oordelen en heel veel vragen stellen. Simpele vragen, confronterende vragen en bloedirritante vragen. Ook help ik je te waarderen wat er al is. Daarna zet ik een praktisch programma op dat direct zorgt voor groei. Anders wordt het alleen maar gezellig….

Wat levert het jou op?
Het gaat je helpen na te denken, te reflecteren, te relativeren, in kansen te denken, je talenten te zien en te waarderen, te lachen, te doorbreken, persoonlijk leiderschap te nemen op je eigen ontwikkeling, er bovenuit te springen en vooruit te kijken. Het is een proces van ontdekken en groeien, stap voor stap. Geen trucjes, maar praktisch zodat je direct groei ervaart. Wie ik? Ja jij!

Wat kost dat?
We blijven wel Nederlanders hé. Dat hangt af van het programma maar vanaf EUR 150,- per gesprek van 1,5 uur kan ik je helpen. Een gemiddelde van 3 gesprekken moet je rekening mee houden. Soms past een Heyjij scan heel goed in een traject. Dan wordt de investering iets hoger. Alles in overleg uiteraard. Je kunt natuurlijk ook een onlineprogramma volgen in je eigen tempo en met een ander budget. Dat is aan jou.

© Johan van Tiel — All Rights Reserved