Jullie

“Teamwork makes the dreamwork!” Dat hoor ik vaak. Veel teams leven nog niet op die roze wolk. Zo makkelijk is het namelijk niet om als een team te functioneren. Je hebt te maken met veel verschillende mensen die allemaal hun kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en eigenaardigheden met zich meebrengen. Zie daar maar eens een geoliede machine van te maken. En deze teams moeten vaak ook nog zoveel mogelijk “zelfsturend zijn”. Nou succes!

Wat levert het jullie op?
Maar wat zou er gebeuren als je daadwerkelijk de kwaliteiten van iedere medewerker goed zou benutten? Dat je ook elkaars kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen als teamleden goed kent zodat je daar rekening mee kunt houden? Dat je regelmatig met elkaar praat over de ontwikkeling van het team? Van tevredenheid naar bevlogenheid! Onderzoek wijst uit dat teams en organisaties bewezen succesvoller zijn, tot 25% meer productiever worden, meer omzet halen en dat het ziekteverzuim tot wel 40% daalt. Wat het ook oplevert is gewoon een toffe werksfeer.

Willen jullie daarom groeien en hou je niet van een gelikte training? Dan kom ik graag helpen. Ik heb geen standaardmethodiek. Dat hangt sterk af van wat er nodig is. Het is in ieder geval heel praktisch zodat iedereen direct kan groeien. Wat ik wel veel gebruik in teams is Heyjij maar soms is er ook iets anders nodig. Dan doen we dat. Meer weten? Snel naar de contactpagina!

© Johan van Tiel — All Rights Reserved