‘No-Nonsense’ Loopbaanpakket

• 7 (online) gesprekken van gemiddeld 1,5 uur per sessie, waarbij ik jou op praktische wijze help concrete keuzes te maken in jouw loopbaan. Dit doen we aan de hand van 4 stappen: Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe kom ik daar? Na elke sessie krijg je een praktische opdracht. Zo blijf je je ontwikkelen met mij als stok achter jouw deur.
• Je start met het maken van de unieke Heyjij persoonlijkheidsscan. Deze scan brengt in 10 minuten jouw aangeboren talenten concreet in beeld. 
Ook weet je dan wat niet bij je past. Je hoeft niet overal goed in te zijn.
• (Online) coachgesprek van 1,5 uur voor het concreet maken van de uitslag van de scan. Tijdens het gesprek help ik jou ook direct je belangrijkste valkuilen en ontwikkelpunten scherp te krijgen zodat je jouw talenten nog beter gaat benutten.
• In de vervolggesprekken doorlopen we alle stappen zodat je aan het eind van dit traject in staat bent keuzes te maken in jouw loopbaan die bij jou passen.
• Gebruik van de coachingsmonitor. De coachingsmonitor is een evaluatie en rapportage tool, die de voortgang van het coachtraject in beeld brengt inclusief visuele eindrapportage. Ook is het mogelijk om 360 graden feedbackverzoeken uit te zetten. Klik hier voor meer informatie.

‘No-Nonsense Loopbaanpakket’: € 1.985,- exclusief BTW

Ja, ik wil dit!