Ik ervaar zelf elke dag hoeveel energie het geeft als je je aangeboren talenten en kwaliteiten inzet en daardoor effectiever, productiever en gelukkiger bent. Dat gun ik jou en jullie ook. En ja…. Dat kan zeker. Oh ja? Ja!
 Daarom help ik mensen, organisaties en teams productiever en effectiever te worden door je aangeboren talenten en kwaliteiten te gebruiken Groeien van tevredenheid naar bevlogenheid. Of het nu gaat om jou alleen, een team of een organisatie dat maakt mij niet uit. Met de nadruk op helpen. Zonder eigen wil is het tijdverspilling. Dan wordt het trekken en duwen. Leuk hoor dat je heel veel kunt. Maar wie je bent is veel belangrijker. Als je dat als uitgangspunt hanteert heb je de eerste stap al gezet. Wil je meer weten over het verschil tussen tevredenheid en bevlogenheid klik dan hier.

Ik begin met het stellen van heel veel vragen, van simpele tot bloedirritante vragen, confronteer en rebelleer waar nodig en waardeer wat er al is. Daarna zet ik een praktisch programma op dat direct zorgt voor groei. Deze impactvolle programma’s helpen jou of jullie: na te denken, reflecteren, relativeren, in kansen te denken, talenten te zien en te waarderen, te lachen, te doorbreken, er bovenuit te springen en vooruit te kijken. Het is een proces van ontdekken en groeien, stap voor stap. Daarom is het ook geen training. De werkvormen die ik daarbij inzet zijn geen trucjes, maar lekker praktisch toepasbaar zodat je direct groei ervaart. Wie ik? Ja jij en jullie!

Dit kan echt heel veel opleveren! Komt ie… meer productiviteit en effectiviteit, meer zelfvertrouwen, persoonlijk leiderschap, plezier, passie, lef, energie, trots, een fors lager ziekteverzuim en het kan zelfs leiden tot meer omzet en winst.

Organisaties, teams en mensen die werken aan bevlogenheid zijn bewezen succesvoller.

Johan van Tiel Training Coaching Heyjij Emmen Drenthe

Waar wacht je nog op?

Durf jij deze uitdaging aan te gaan met jezelf, je team of je organisatie? Dan werk ik graag samen.

Durf je dat niet aan? Dan kun je beter een gewone training gaan volgen.

© Johan van Tiel — All Rights Reserved