Herroepingsrecht

Je kunt een via de website geplaatste opdracht gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je een bevestiging van de opdracht via de mail hebt ontvangen. Zodra in overleg met JOHANVANTIEL een eerste gesprek is gepland of op een andere manier door JOHANVANTIEL uitvoering is gegeven aan de opdracht, vervalt je herroepingsrecht.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht dien je dit binnen de bedenktermijn door middel van een e-mail naar hallo@johanvantiel.nl of via het contactformulier op de website te melden. Het risico en de bewijslast voor de juiste en het tijdig uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij jou.

Op digitale producten, waaronder e-learning, geldt geen herroepingsrecht. Bij het aangaan van de overeenkomst heb je uitdrukkelijk verklaard afstand te doen van het herroepingsrecht en ingestemd met de directe levering van het product. De verkoop is definitief na een succesvolle betaling.

Levertijd en Verzendkosten

Bij de digitale producten, waaronder e-learning, zal het product na betaling direct worden geleverd. Bij alle andere producten zal zo snel mogelijk na het invullen van het contactformulier een bevestigingsmail worden verzonden en/of zal contact met je worden opgenomen door JOHAN VANTIEL.

Per ongeluk een verkeerd mailadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met JOHANVANTIEL op.

Garantie en klachten

JOHANVANTIEL zal zich inspannen om de opdracht naar behoren en met zorg uit te voeren, maar zal en kan nimmer garanderen dat het uitvoeren van de diensten te allen tijde mogelijk zal zijn. Alle diensten worden door JOHANVANTIEL uitgevoerd op basis van een inspanningsverbintenis.

Heb je klachten ten aanzien van de uitgevoerde diensten en/of de geleverde producten, dan kun je binnen 5 werkdagen na levering van de diensten en/of het product contact op te nemen met JOHANVANTIEL. Je kunt een bericht sturen via de mail naar hallo@johanvantiel.nl of het contactformulier op de website invullen. Na verloop van deze termijn gaat JOHANVANTIEL ervan uit dat je hebt ingestemd de geleverde diensten en/of het product.

Betaalmethodes

Je kunt een bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel biedt JOHANVANTIEL de volgende betaalmethodes aan: iDEAL & overboeking;

Contact

JOHANVANTIEL doet zijn uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je voor vragen en/of opmerkingen contact met JOHANVANTIEL kunt opnemen. Alle vragen kunnen via het contactformulier op de website of via de mail (hallo@johanvantiel.nl) worden gesteld.

Binnenkort kun je hier online programma’s vinden die je in je eigen tempo kunt volgen. Houd de berichtgeving op social media in de gaten!