Podcast met Marian Blaauwgeers

In deze podcast is Johan te gast in de podcast van Marian Blaauwgeers van Gelukkige Student. Hoe komt je erachter wat je Talenten zijn en wat kun je zelf doen om hierin stappen te maken? Een open gesprek met veel tips!

Podcast Tristan Hofman

Johan van Tiel is een no-nonsense coach en trainer die mensen, teams, en organisaties helpt om productiever en effectiever te worden. Maar hoe doe je dat precies? En wat vind Johan ervan dat er de afgelopen jaren zo ontzettend veel coaches bij zijn gekomen? Hoe ga je om met weerstand in een groep wanneer je met ze aan de slag gaat? En hoe voorkom je dat je als coach en trainer dertien in een dozijn wordt Dat, en meer, hoor je in deze podcast. Check hem snel!

Groeistuipen door Josiene Borgers

Voormalig host van deze podcast en expert op het gebied van talentontdekking waardoor organisatie, teams en individuen van tevreden naar bevlogen kunnen groeien. Als expert ziet hij dat er veel te weinig aandacht is voor zelfkennis in het mkb en onderwijs. Niets voor niets dat op jonge leeftijd veel mensen tegenwoordig al in een burn-out zitten. Johan vertelt ook over zijn finaleplek als Coachtalent van het jaar 2020. Ook het leven tussen boeddhisten blijft niet onbesproken. En hoe hij als bestuurder en kietelaar bij Growing Emmen is beland en wat de toekomstplannen zijn. Een podcast vol inspiratie!

Binnenkort kun je hier online programma’s vinden die je in je eigen tempo kunt volgen. Houd de berichtgeving op social media in de gaten!