HeyJij

Ik geloof niet in de opzet van veel persoonlijkheidstesten. Over het algemeen drukken deze scans mensen in hokjes op basis van gedrag. Je krijgt dan een profiel met uitgebreide analyses waarin je getypeerd wordt in kleurtjes. En dan ineens ben je blauw, geel, rood of groen… en van die typering kom je maar moeilijk af! En dan dat dikke rapport… uit onderzoek blijkt dat je 7% onthoudt van wat je leest. Dus wat voegt het toe? De essentie zou moeten zijn dat je de talenten en kwaliteiten van mensen benut op basis van hun natuur in plaats van op aangeleerd gedrag. Iedereen wil toch dingen doen waar je blij van wordt? Met HeyJij breng je dit snel en simpel in beeld.

Hoe werkt het en wat levert het op?
In een online HeyJij scan van 10 minuten krijg je inzichtelijk hoe je van nature gebakken bent wat je aangeboren talenten en kwaliteiten zijn. Dan kom je echt tot de kern van wie je bent en waar je energie van krijgt. Je kunt dan gericht werken aan je persoonlijke ontwikkeling, productiever en effectiever worden maar bovenal werken aan je eigen (werk)geluk!

Jouw profiel werk ik, na het coachgesprek, uit in een persoonlijk geschreven A4. Inclusief de samen besproken actiepunten die jou gaan helpen direct te groeien. Simpel en voor iedereen goed te begrijpen. Het gaat niet om wat jij weet of kunt. Het gaat om wie je bent, mensen zijn geen kleuren!