Ik help mensen, organisaties en teams hun talenten te ontwikkelen.

Ik ervaar zelf elke dag hoeveel energie het geeft als je je aangeboren talenten en kwaliteiten inzet en daardoor effectiever, productiever en gelukkiger bent. Dat gun ik jou en jullie ook. En ja…. Dat kan zeker. Oh ja? Ja!
 Daarom help ik mensen, organisaties en teams productiever en effectiever te worden door je aangeboren talenten en kwaliteiten te gebruiken. Groeien van tevredenheid naar bevlogenheid. Of het nu gaat om jou alleen, een team of een organisatie dat maakt mij niet uit. Met de nadruk op helpen. Zonder eigen wil is het tijdverspilling. Dan wordt het trekken en duwen. Leuk hoor dat je heel veel kunt. Maar wie je bent is veel belangrijker. Als je dat als uitgangspunt hanteert heb je de eerste stap al gezet. Wil je meer weten over het verschil tussen tevredenheid en bevlogenheid klik dan hier.

Ik begin met het stellen van heel veel vragen, van simpele tot bloedirritante vragen, confronteer en rebelleer waar nodig en waardeer wat er al is. Daarna zet ik een programma op met het typische Johan van Tiel DNA. Praktisch, concreet en zonder poespas. Deze impactvolle programma’s helpen jou of jullie: na te denken, reflecteren, relativeren, in kansen te denken, talenten te zien en te waarderen, te lachen, te doorbreken, er bovenuit te springen en vooruit te kijken. Het is een proces van ontdekken en groeien, stap voor stap. Daarom is het ook geen training. De werkvormen die ik daarbij inzet zijn geen trucjes, maar lekker praktisch toepasbaar zodat je direct groei ervaart. Wie ik? Ja jij en jullie!

Dit levert heel veel op! Komt ie… meer productiviteit en effectiviteit, een hoger zelfvertrouwen, persoonlijk leiderschap en dus verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en/of de organisatie, plezier, passie, lef, energie, trots, een fors lager ziekteverzuim, je beste mensen blijven langer plakken, hogere klanttevredenheid, minder veiligheidsincidenten en het kan zelfs leiden tot meer omzet en winst.

Organisaties, teams en mensen die werken aan bevlogenheid zijn bewezen succesvoller.

Waar wacht je eigenlijk nog op?

Durf jij deze uitdaging aan te gaan met jezelf, je team of je organisatie? Dan werk ik graag samen. Durf je dat niet aan? Dan kun je beter een gewone training gaan volgen.